Media

§  In mei 2010 was ik te beluisteren op Groot Nieuws Radio. Een uur lang werd ik geinterviewd over mijn boek, mijn huidige situatie en verschillende vraagstukken omtrent geloof en eetstoornissen. Klik voor de uitzending. low high

§   In september 2008 verscheen een artikel over mij in de Volkskrant. Het betrof een reportage in de serie 'de strijd van je leven'. Ook hiervoor heeft er een fotoshoot plaatsgevonden, waarvan het resultaat bij het artikel (en tevens op de voorpagina) te zien was. Wederom voor mij een grote stap in vertrouwen en bewust loslaten en overgeven van mijn leven in Gods hand. Kwetsbaar durven zijn en je trots bewust opzij durven zetten. Niet mijn sterkste punten... Ik hoop en bid echter dat het artikel meer inzicht zal verschaffen in de realiteit van een (langdurige) eetstoornis en het ook een beeld mag scheppen van hoe je desondanks een leven kunt leiden in afhankelijkheid, dankbaarheid en vertrouwen.

§   In september 2007 verscheen een interview met mij in de beurskrant voor de jaarlijkse BCB (een boekenbeurs) te Zwolle. Om het interview te bekijken, klik op de onderstaande link:

www.angeliquebols.nl/Beurskrant.pdf

§   In oktober 2007 heb ik deelgenomen aan de discussie van Het elfde uur met Andries Knevel. Hierbij kwamen zowel het onderwerp eetstoornissen in het algemeen als ook mijn boek aan de orde. Voor meer informatie en om de uitzending te bekijken, klik op de onderstaande link:
http://www.eo.nl/programma/hetelfdeuur/2007-2008/page/-/episode.esp?broadcast=8662327 

§   In november 2007 is er een interview met mij verschenen  in de CVkoers. Thema was een korte bespreking van mijn boek alsmede wat achtergrondinformtaie over de totstandkoming ervan. Om het interview te bekijken, klik op onderstaande link:
www.angeliquebols.nl/interview.pdf

 §   In december2007 is er een interview met mij in het LINDA moodmagazine verschenen. Het betrof een reportage over volwassen vrouwen met een eetstoornis. Daarnaast heeft er een fotoshoot plaatsgevonden, waarvan het resultaat in deze editie te zien was. Behoorlijk confronterend en ook moeilijk om mij zo kwetsbaar op te stellen. Omdat ik echter overtuigd ben van het belang van het schetsen van een reeele kijk op deze problematiek, heb ik hier toch aan meegewerkt.